"Книжковий Арсенал": Docudays UA та поляки підготували спецпрограму

Укрінформ
Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA та Польський Інститут у Києві представляють спільну програму кінопоказів та майстер-класів на "Книжковому Арсеналі". 

Про це повідомляє сайт фестивалю.

"Письменники й режисери розкажуть про те, як книжки перетворюються на кіно, а режисери стають письменниками. У рамках програми відбудуться покази фільмів "Віртуальна війна" і зустріч з режисером Яцеком Блавутом та "Мистецтво зникання" Бартека Конопки і зустріч зі співавтором фільму Ігнацієм Карповичем", - йдеться у повідомленні.

Крім того, під час "Ночі Книжкового Арсеналу" Docudays UA покаже збірку найсвіжіших короткометражних стрічок: замальовки з робочих буднів продавців блошиного книжкового ринку на Петрівці "Колишні" Олени Москальчук і Дмитра Бурка з національного конкурсу DOCU/УКРАЇНА та цьогорічного переможця конкурсу DOCU/КОРОТКО "Кінець світу" польської режисерки Моніки Павлючук.

Розклад показів та подій:

23 квітня (субота). Мистецький Арсенал. Кінозал 2. 16.00-18.30 "Віртуальна війна" Яцека Блавута (Польща, 2012). Зустріч із режисером. Презентація книги "Герой у документальному кіно".

19.00-21.00 "Мистецтво зникання" Бартека Конопки та Пьотра Росоловського (Польща-Гаїті, 2013). Зустріч та обговорення з письменником Ігнацієм Карповичем, співавтором фільму.

21.00-22.30 "Колишні" Олени Москальчук та Дмитра Бурка (Україна, 2015). Обговорення з режисерами та героями фільму. "Кінець світу" Моніки Павлючук (Польща, 2015).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-