В Харкові показують куртку Термінатора

В Харкові показують куртку Термінатора

Фото
Укрінформ
Шкіряну куртку, в якій Арнольд Шварценеггер знявся у фільмі "Термінатор. Війна машин", виставлено на огляд в холі харківського готелю "Premier Palace", що в центрі міста.

Цю куртку придбав на аукціоні Фонду братів Кличків відомий харківський бізнесмен і меценат Олександр Ярославський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми домовилися з Фондом братів Кличків, що ці гроші підуть на розвиток дитячого спорту у країні і, зокрема, у Харкові", - зазначив на презентації "зоряного" лота, що відбулася напередодні ввечері, брат Олександра Ярославського - Олексій.

За його словами, є надія, що і дитячий спорт у Харкові стане великим, "так само як і футбол".

"Віднині всі бажаючі зможуть сфотографуватися на фоні куртки Термінатора. Не виключено, що сам Шварценеггер приїде у Харків. В усякому разі, запросити його пообіцяв Володимир Кличко", - додав Олексій.

За його словами, планується, що експозиція куртки Термінатора з часом поповниться іншими раритетами, пов'язаними зі знаменитостями.

Як стало відомо, у ході аукціону Фонду братів Кличків на спорт і освіту зібрано 3 млн доларів, а кращі проекти для фінансування виберуть за конкурсом.

25 березня, повідомляв раніше Укрінформ, Олександр Ярославський взяв участь у благодійному аукціоні Фонду братів Кличків, де за 350 тис. доларів купив куртку Термінатора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-