Робертіно Лореті заспіває в Києві з юним талантом Сашком Подоляном

Робертіно Лореті заспіває в Києві з юним талантом Сашком Подоляном

Укрінформ
"Золотий голос" Італії - Робертіно Лореті виступить 24 квітня з концертом у Києві. В концерті під назвою "Робертіно Лореті. Повернення назавжди" візьме участь Олександр Подолян - фіналіст проекту "Маленькі гіганти" на телеканалі "1+1".

Про це повідомив сам Робертіно Лореті, який приїхав на 2 дні, щоб провести прес-конференцію у Києві і особисто познайомитись із хлопчиком, виступ якого попередньо бачив на YouTube, передає кореспондент Укрінформу.

"Я повинен представити цей молодий талант, попрацювати разом, допомогти йому, направити на правильний шлях. Саша - дуже симпатичний хлопчик, з особливим голосом. Він - справжній артист, у нього є харизма. Коли я повернуся через два місяці, ми разом заспіваємо на концерті", - сказав Лореті.

Він зазначив, що започаткував соціальний рух - "Робертіно Лореті. Повернення назавжди". Це програма, що дає можливість талановитим дітям отримати від нього настанови, безкоштовний майстер-клас, заспівати з ним у дуеті. Тож 24 квітня в Києві Олександр відкриватиме разом з Лореті концерт, вони також разом заспівають ще три пісні.

"Я присвячую свою діяльність тому, щоб відкривати молоді таланти у всіх європейських країнах. Я хочу дати їм шанс продовжувати кар'єру в нашому бізнесі в будь-якій країні світу. Проблема в тому, що голос потрібно розвивати дуже обережно, бо у віці 16-17 років у хлопчиків змінюється голос. Я вчу їх, як правильно співати, щоб вони в майбутньому могли співати і в інших тональностях", - сказав Лореті.

Він розповів, що активно гастролює. Місяць тому був три дні у Ванкувері, Сан-Франциско, Лос-Анджелесі. До цього - у Москві, Азербайджані, Казахстані. З 24 квітня до 1 травня буде в Україні, тож матиме на 4-5 концертів більше. У вересні в Нью-Йорку працюватиме в журі на спільному італійсько-американському телепроекті "Америка має талант"- "Італія має талант", також там матиме концерти.

Маестро також розказав про своїх трьох дітей, молодший з яких, Лоренцо, має схожий голос, але не схотів стати співаком. Нині він - відомий стиліст, працює у великій компанії "Альдо Коппола" з телезірками. А ще згадав про дружбу з нашим відомим оперним співаком Анатолієм Солов’яненком, якого зустрів у свої 16 років, а востаннє бачив у Італії за два дні до смерті маестро.

"Для мене Анатолій був набагато кращий, ніж Паваротті", - сказав Лореті.

Фото: Людмила Калясина 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-