Джемілєв і Чубаров певні, що Джамала гідно виступить на Євробаченні

Джемілєв і Чубаров певні, що Джамала гідно виступить на Євробаченні

Укрінформ
Джамала гідно представляти Україну на Євробаченні-2016.

Про це написав у Фейсбуці лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

"Це перемога! Тисячи кримських татар спостерігали за ходом фіналу національного відбору до конкурсу Євробачення, що проходив в Києві. З Криму не можна було відправити свій голос, і тому було одне прохання - проголосувати за кримців з материка. Впевнений у тому, що Джамала гідно представить нашу країну на Євробаченні. Вірю, що про "1944" знатиме весь світ. І бачу, що українці - на вірному шляху. Крим - це Україна! Слава Україні!".

Водночас голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці у Фейсбуці вважає, що голосування за представника України на пісенному конкурсі Євробачення продемонструвало, що українці розумніші за політиків.

«Як завжди, народ розумніший, ніж судді (політики)...», – написав у Фейсбуці Чубаров

Він висловив переконання, що «Крим переможе у Швеції», і подякував усім, хто голосував за Джамалу.

Як повідомляв Укрінформ, Україну на Євробаченні-2016 представлятиме Джамала з піснею "1944". Це стало відомо за результатами фіналу Національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення-2016".

Судді: Андрій Данилко, Руслана та Костянтин Меладзе, - поставили найвищі бали Джамалі (5) та групі The Hardkiss з піснею "Helpless" (6).

Натомість глядацьке голосування за результатами підрахунку 382 тисяч смс поставило на перший рядок Джамалу (6 балів) і The Hardkiss (5).

Таким чином, обидва учасники набрали по 11 балів, але глядацьке голосування, за умовами конкурсу, має перевагу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-