Книга Савченко стане подією на міжнародній виставці у Києві

Книга Савченко стане подією на міжнародній виставці у Києві

Укрінформ
На Міжнародній книжковій виставці "Книжкові контракти", що пройде у Києві в Українському домі з 10 по 13 грудня, презентують книгу Надії Савченко "Сильне ім'я Надія".

Про це повідомляє Державний комітет телебачення та радіомовлення України. 

"Однією з головних подій виставки стане презентація книги ув’язненої льотчиці Надії Савченко "Сильне ім’я Надія", яка вийшла друком у київському видавництві "Юстініан". Ця книга – один великий і живий лист до українців. Лист із російської в’язниці воїна і жінки, яка стала символом нескореної української нації. У притаманній їй емоційній манері Надія пригадує навіть дрібні, але важливі події зі свого життя, з яких і були сплетені її характер, вдача, незламність", - йдеться у повідомленні. 

Вперше книгу було презентовано читачам на Форумі видавців у Львові. Тепер її зможуть придбати за ціною видавця кияни і гості столиці.

Ідея написання книги належить адвокату Савченко Іллі Новікову, який запропонував Надії описати початок війни, бій, у якому її полонили, викрадення та перебування в тюрмі. Книгу Надія Савченко писала в СІЗО під час голодного страйку. Сестра льотчиці Віра переносила рукописи в комп’ютер.

Книгу презентуватиме сестра української льотчиці Віра Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-