Дитячий конкурс ювілейної

Дитячий конкурс ювілейної "Молодості" відкрила перша леді

Укрінформ
Дружина Президента Марина Порошенко у суботу взяла участь у відкритті програми «Молодість - дітям», яка проходить у рамках ювілейного 45-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Про це повідомляє сайт Глави держави. 

«Дружина Президента Марина Порошенко взяла участь у відкритті програми «Молодість - дітям». Відкриваючи конкурс другий рік поспіль, Марина Порошенко зазначила, що такі дитячі події вселяють надію, що наша країна починає нове життя», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на перегляд фільму було запрошено близько 100 дітей військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність України.

Генеральний директор Міжнародного кінофестивалю «Молодість» Андрій Халпахчі наголосив: «Сьогодні кіно такий же важливий інструмент, як і доблесна українська армія. Сьогодні важливо виховувати юного глядача патріотом України. Тому завдання кінофестивалю - показати дітям якісне сучасне кіно, яке розповідає про життя їхніх ровесників із різних куточків світу».

Цьогорічний дитячий конкурс відбувається втретє. За «Золотий Скіфський олень» - символ фестивалю - змагатимуться 7 повнометражних художніх стрічок, які створені у Бельгії,  Великій Британії, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Фінляндії та Франції. Найкращий фільм обиратиме дитяче журі.

Конкурсний показ триватиме до 30 жовтня, а 31 жовтня відбудеться нагородження переможців на офіційній церемонії закриття 45-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».   

У цьому році конкурсну програму відкрила німецька стрічка «Корона Аркуса» Франциски Польманн, яка особисто представила фільм. Це - казка про те, як діти переборюють свій страх, протистоять злу і перемагають. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-