У Києві починається «Військово-польовий Арт»

У Києві починається «Військово-польовий Арт»

Укрінформ
У Музеї історії міста Києва за підтримки асоціації «Україна - Франція» з 14 по 30 жовтня 2015 року проходитиме виставка «Військово-польовий Арт».

Про це повідомляється в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

У проекті «Військово-польовий АРТ» беруть участь 26 митців народно-ужиткового мистецтва України з 11 областей. Проект направлений на те, щоб накласти прояви українського народного мистецтва на предмети, які мають суто військове походження - амуніція, обладнання, засоби, привезені із зони АТО. Всі артефакти пройшли горнило військових подій, були зібрані і привезені до Києва, а звідти направлені індивідуально кожному майстрові.

Серед майстрів є учасники АТО, які проходять службу безпосередньо в зоні бойових дій.

Восени асоціація «Україна - Франція» також планує проведення виставок із залученням бійців батальйону «Золоті ворота» та інших підрозділів ЗСУ, прикордонників, МВС, волонтерів, членів їх родин. В рамках виставки «Військово-польовий Арт» планується проведення майстер-класів з розпису, різьби, вишивання. Також планується провезти виставку усіма регіонами України.

"Асоціація «Україна-Франція» протягом багатьох років проводить та сприяє різноманітним культурно-гуманітарним акціям, які направлені на більш тісні стосунки між двома країнами - Україною та Францією. Особливо в її неформальному прояві: художні виставки, пленери-симпозіуми, круглі столи та конференції, фестивалі, тижні культури за участю французьких та українських інтелектуалів, побратимські стосунки між містами та багато іншого", - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-