Ворог уночі та вранці 14 разів обстріляв Сумщину

Ворог уночі та вранці 14 разів обстріляв Сумщину

Укрінформ
Уночі та вранці ворог здійснив 14 обстрілів по Сумщині з різних видів зброї.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Вночі та вранці ворог здійснив 14 обстрілів по Сумщині. Зафіксовано 83 вибухи. Обстріляно 12 населених пунктів у 6 територіальних громадах: Краснопільській, Хотінській, Шалигінській, Середино-Будській, Глухівській, Путивльській», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обстріли велись з мінометів, артилерії та РСЗВ.

Читайте також: Ракетний удар по Сумах: є загиблий та поранені, у поліції показали наслідки

Так, у Шосткинській громаді, ворог ймовірно стріляв з міномета калібру 120 мм, зафіксовано два вибухи в районі Соснівки, 12 - в районі населеного пункту Бояро-Лежачі, три - в районі населеного пункту Порохонь, п’ять - у Мефедівці, повідомляє Оперативне командування «Північ» у Телеграмі, передає Укрінформ.

В районі Сваркового зафіксували 9 вибухів, Ходиного -13, Старікового і Ситного - по 8 ударів, ймовірно, зі ствольної артилерії.

Також зафіксували у Кучерівці три вибухи, ймовірно з міномета калібру 82 мм, а у районі населеного пункту Середина Буда - 5 вибухів, ймовірно міномета калібру 120 мм; 7 ударів, ймовірно АГС; 20 ударів, ймовірно з міномета калібру 82 мм.

У Конотопському районі росіяни обстріляли три населені пункти, ймовірно, з РСЗВ, у Путівлі зафіксували 2 вибухи, у Корольках - 5, у Новій Слободі - 6, також Нову Слободу ще обстріляли, ймовірно зі ствольної артилерії, зафіксували два вибухи.

У Глухівській громаді в районі Сваркового зафіксували 9 ударів, ймовірно РСЗВ; 2 удари, ймовірно зі ствольної артилерії.

У ОК «Північ» зазначили, що інформація про загиблих або поранених серед місцевого населення, не зафіксована.

Як повідомлялось, увечері 29 липня російські терористи нанесли ракетний удар по місту Суми.

Зафіксовано влучання ворожої ракети по закладу освіти. На місці події працюють правоохоронці, фіксують наслідки.

За даними ГУ Нацполіції у Сумській області, попередньо відомо про щонайменше одну загиблу та п'ятьох поранених цивільних осіб.

Фото: Суми Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-