Ворог минулої доби масовано обстрілював Вовчанськ, троє поранених

Ворог минулої доби масовано обстрілював Вовчанськ, троє поранених

Укрінформ
Минулої доби, 1 червня, російські військові масовано обстрілювали Вовчанськ Чугуївського району Харківської області, троє людей зазнали поранень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Протягом дня російські окупанти масовано обстрілювали Вовчанськ Чугуївського району. В місті пошкоджено магазин "Веселка", приміщення пожежної частини, житлові будинки, сталися пожежі. Внаслідок обстрілів троє людей отримали поранення”, - йдеться у повідомленні.

Також минулої доби російська армія завдала ракетного удару по Харкову і продовжувала обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів області.

За уточненою інформацією, 1 червня внаслідок ракетного удару по Індустріальному району Харкова пошкоджено будівлі цивільного підприємства, поранення зазнали 63-річна жінка і 56-річний чоловік. Вони отримали медичну допомогу на місці.

Читайте також: Ворог уночі випустив по Україні 15 ракет і 18 «шахедів» - усі знищені

У селі Гракове Чугуївського району на протитанковій міні підірвався трактор, 61-річного тракториста із пораненням госпіталізували.

За словами Синєгубова, в області тривають роботи з розмінування. За добу піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили 8,7 га території та знешкодили 152 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, 1 червня в Харкові пролунали вибухи. Війська РФ завдали удару з використанням зенітно-ракетного комплексу С-300.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-