На захоплених територіях росіяни змушують таксистів доносити на своїх пасажирів — Маляр

На захоплених територіях росіяни змушують таксистів доносити на своїх пасажирів — Маляр

Укрінформ
На тимчасово захоплених територіях України російські загарбники розширюють агентурну мережу, змушуючи співпрацювати з ними, зокрема, місцевих перевізників.

Як передає Укрінформ, про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила в Телеграмі.

За її даними, створені росіянами так звані правоохоронні органи примушують місцевих підприємців, пов’язаних з наданням транспортних послуг, зокрема простих перевізників і таксистів, невідкладно звітувати про виявлення осіб із проукраїнськими настроями та про будь-які порушення загарбницького режиму.

У разі ухилення від виконання згаданих зобов’язань діяльність місцевих транспортників негайно забороняють. Так, минулого тижня, за інформацією Маляр, низка місцевих підприємств й окремих перевізників отримала попередження про припинення дії договорів на здійснення транспортних перевезень.

Водночас на ринок таких послуг загарбники все більше залучають винятково російські підприємства.

Встановлено, що особливу активність з розгортання агентурної мережі ворог здійснює в тимчасово захоплених населених пунктах Херсонської, Донецької та Луганської областей.

Читайте також: У Мелітополі українці не зможуть звернутися до лікаря без паспорта РФ - Федоров

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій Запорізькій АЕС працівники зазнають від загарбників посиленого тиску. Атомників змушують під тортурами підписувати контракт з росіянами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-