На Запоріжжі ворог за добу понад 100 разів обстріляв українські позиції, є пошкодження

На Запоріжжі ворог за добу понад 100 разів обстріляв українські позиції, є пошкодження

Укрінформ
За минулу добу ворог здійснив 104 обстріли позицій українських захисників на Запоріжжі з танкового озброєння, реактивної та ствольної артилерії вздовж усієї лінії зіткнення, також зазнали пошкоджень житлові будинки та цивільна інфраструктура.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні Запорізької ОВА у Телеграмі з посиланням на дані Нацполіції.

"На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 104 обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення", - йдеться у дописі.

Як зазначається, за повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу російські загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Запоріжжя, Оріхів, Гуляйполе, Новоандріївка, Чарівне, Гуляйпільське, Залізничне, Новояковлівка, Новоданилівка, Білогір'я, Ольгівське, Святопетрівка, Староукраїнка, Затишшя, Полтавка, Кам'янське, Степове, Малі Щербаки, Плавні.

Читайте також: ЗСУ відбили 70 атак загарбників на чотирьох напрямках

Надійшло 46 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів російськими військовими.

В ОВА також повідомили, що протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок ракетної атаки по Запоріжжю 31 березня пошкоджено 55 житлових будинків, чотири з них мають значні руйнування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-