Енергетикам Миколаївщини передали 680 тонн обладнання для ремонту – Галущенко

Енергетикам Миколаївщини передали 680 тонн обладнання для ремонту – Галущенко

Укрінформ
За координації Міненерго миколаївські енергетики отримали понад 680 тонн різного обладнання і матеріалів для проведення ремонтних та відновлювальних робіт.

Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко, перебуваючи з робочим візитом на Миколаївщині, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу міністерства.

«Ворог прицільно обстрілював прифронтову Миколаївщину, намагаючись залишити без світла і тепла тисячі людей. Але наші енергетики завдяки своєму героїзму, професіоналізму та підтримці міжнародних партнерів швидко відновили пошкоджену інфраструктуру», - зазначив він.

За словами міністра, Миколаївщина вже отримала понад 680 тонн різного обладнання і матеріалів для проведення ремонтних та відновлювальних робіт.

Ще близько 4 млн євро з Фонду енергетичної підтримки найближчим часом буде спрямовано на закупівлю енергетичного обладнання та матеріалів для потреб регіону.

«Найскладніший опалювальний сезон в історії України практично завершено. Ми його гідно пройшли. І вже зараз разом з колегами на місцях визначили основні завдання і заходи та розпочинаємо підготовку до наступного ОЗП», - резюмував очільник Міненерго.

Читайте також: Енергосистема працює без обмежень для споживачів - Галущенко

Як повідомлялось, станом на 23 березня до Херсонщини спрямовано понад 800 генераторів, які розподілені серед об’єктів соціальної інфраструктури. Потреба в цьому обладнанні для деокупованої частини області повністю закрита.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-