Тік-ток блогерку з Москви завернули на кордоні та виписали штраф

Тік-ток блогерку з Москви завернули на кордоні та виписали штраф

Відео
Укрінформ
У пункті пропуску «Київ (Жуляни)» прикордонники виявили росіянку, яка влітку цього року порушила Порядок в’їзду-виїзду на ТОТ України, незаконно відвідавши АР Крим.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ.

Іноземка прилетіла в Україну рейсом із Варшави. Під час проведення додаткових контрольних заходів, які застосовуються до громадян країн міграційного ризику, в тому числі РФ, з’ясувалося, що мандрівниця – є порушницею українського законодавства.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» встановили, що у серпні-вересні цього року 22-річна москвичка, яка є тік-ток блогеркою, незаконно відвідала Крим. На територію тимчасово окупованого півострову вона в’їжджала автомобілем через незаконно збудований міст через Керченську протоку.

За порушення українського законодавства прикордонники оформили відносно росіянки адмінпротокол. Також блогерці заборонили в’їзд в Україну на 3 роки та попередили, що якщо протягом цього часу вона намагатиметься потрапити на територію нашої країни, термін заборони буде збільшено до 10 років.

З України росіянка має вилетіти найближчим зворотним рейсом.

Як повідомлялось, в Україну наприкінці жовтня не пустили російську поетесу Алісу Денисову , яка до того відвідувала тимчасово окупований Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-