Суд обирає запобіжний захід кримському

Суд обирає запобіжний захід кримському "екс-міністру"

Укрінформ
У Херсоні обирають запобіжний захід колишньому так званому міністру охорони здоров'я підконтрольного Кремлю уряду Криму Петру Михальчевському.

Про це повідомляє телеканал “112 Україна”.

“Наразі перерва, суддя у нарадчій кімнаті. На засіданні присутні і сам Петро Михальчевський, і його дружина. За його словами, він не визнає себе винним. Нікуди тікати не збирався, приїхав не під конвоєм, а власною машиною з Києва. Запобіжний захід обирають саме в Херсоні, оскільки справу розслідує Головне управління СБУ в Криму, яке наразі тут (на Херсощині - ред.) знаходиться”, - зазначено в репортажі з місця події.

Читайте також: "Екс-міністру" окупованого Криму Михальчевському оголосили підозру

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Служби безпеки встановили факт перебування у Києві колишнього так званого міністра охорони здоров'я Криму Петра Михальчевського, який безпосередньо брав участь у створенні незаконних органів влади на тимчасово окупованому півострові.

У рамках кримінального провадження за статтями 110, 111 Кримінального кодексу України у його тимчасовому помешканні у столиці проведено санкціонований обшук. Оперативники спецслужби вилучили паспорт громадянина РФ, "службове посвідчення" за підписом Аксьонова та інші документи, що підтверджують його співробітництво з окупаційною владою.

5 січня йому вручено повідомлення про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-