Полозов їде до Києва шукати

Полозов їде до Києва шукати "потерпілого" у справі Чийгоза

Політв’язні
Укрінформ
Адвокат заступника глави Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза Микола Полозов виїжджає до Києва, де шукатиме одного з "потерпілих 26 лютого 2014 року", який переїхав туди з окупованого Криму.

Про це Полозов написав у Твіттері.

"У суботу і неділю я в Києві. Окрім того, розшукуватиму потерпілого Худоносова у справі Чийгоза", - пише він.

Як відомо, на засіданнях суду над Ахтемом Чийгозом виявилася масова неявка оголошених раніше "потерпілих". Російська влада тепер приводитиме їх примусово. У четвер також з'ясувалося, що "потерпілий Худоносов виїхав на пмж до Києва". "Прокурору" надано час до 20 жовтня, щоб знайти його. Полозов у свою чергу має намір і сам шукати Худоносова.

Як повідомляв Укрінформ, окупаційна влада Криму тримає Чийгоза під вартою з 29 січня 2015 року. Всього у сфальсифікованій кримінальній справі про масові безпорядки під час мітингу 26 лютого 2014 року біля Верховної Ради АРК проходять шестеро обвинувачених. Троє з них - Ахтема Чийгоза, Мустафу Дегерменджі та Алі Асанова - тримають у СІЗО-1 Сімферополя, ще трьох - Ескендер Кантемір, Арсен Юнусов і Ескендер Емірвалієв - чекають вироку вдома, їх взяли на поруки.

Згодом так званий Верховний суд Криму виділив справу Чийгоза в окреме провадження. Йому інкримінують організацію масових безпорядків біля стін парламенту АРК 26 лютого 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-