Франція офіційно назвала російські

Франція офіційно назвала російські "вибори" в Криму незаконними

Укрінформ
Франція, як і Євросоюз та решта міжнародної спільноти, не визнала законність організації російських "виборів" та результатів голосування в анексованому Криму.

Про це на брифінгу у Парижі заявив заступник офіційного представника МЗС Франції Александр Жоржіні, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Франція не визнає ні законність організації, ні результати голосування, що відбулися в Криму 18 вересня. Наша позиція ясна і послідовна: як і ЄС, і все міжнародне співтовариство, Франція не визнає незаконну анексію Криму", - заявив дипломат.

Раніше МЗС України назвало "вибори" до Державної Думи Федеральних Зборів РФ, проведені на тимчасово окупованій території України, як такі, що грубо порушують міжнародне право. Вони є нелегітимними і ставлять під сумнів легітимність усієї Державної Думи, упевнені у зовнішньополітичному відомстві України.

Саме тому в Києві розраховують на послідовність його партнерів та їхню відданість міжнародному праву та повазі до територіальної цілісності й суверенітету України і закликали не визнавати окупантські вибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-