Грицак про

Грицак про "диверсанта" Панова: Якби росіяни мали козирі - вже зіграли б

Укрінформ
У Службі безпеки України звикли до російських провокацій і дають їм належну оцінку.

Так заявив на брифінгу в Харкові голова СБУ Василь Грицак, відповідаючи на запитання про затримання російськими спецслужбами у Криму "терориста Панова", передає кореспондент Укрінформу.

"Відверто скажу, ми не з'ясовували, як саме житель Запорізької області Євген Панов потрапив на територію Криму... Ми вже звикли до російських провокацій і даємо їм належну оцінку", - зазначив Грицак.

За його словами, жоден співробітник Служби безпеки не має відношення до того, що сталося в Криму.

"Я переконаний у тому, що це чергова підготовка російських спецслужб, щоб мати карту в рукаві, щоб потім зробити, як вони робили у Москві та в інших місцях... Якби росіяни мали козирі, вони б вже зіграли... Потім можна підірвати будь-яке приміщення або житловий будинок, громадське місце на території Автономної Республіки Крим, щоб покласти провину на когось з українських керівників або працівників українських спецслужб", - додав Грицак.

За його словами, небезпека провокацій залишається доти, поки йде війна.

Грицак нагадав про 30-річну жінку з Луганська, затриману з 3 кг тротилу біля театру Івана Франка і про "російських вірних козаків з шевронами", які підірвали волонтерський центр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-