Донька про стан Умерова: Тато не падає духом, хоча й дуже слабкий

Донька про стан Умерова: Тато не падає духом, хоча й дуже слабкий

Укрінформ
Стан здоров'я утримуваного у психіатричній лікарні заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова не стабілізується.

Про це 24 серпня у Фейсбуці повідомила донька Умерова Айше. 

"Про стан Умерова після 6 днів утримання у психіатричній лікарні. Йому озвучили результати аналізів, взятих напередодні, - всі показники набагато перевищують норму: цукор, холестерин, білірубін. Стан його не стабілізується - щодня підвищується тиск, стрибає цукор, він відчуває загальну слабкість. Коли ми його відвідуємо, він не може з нами довго спілкуватися - хоче прилягти і відпочити, тому що довго стояти чи сидіти сил у нього не вистачає", - зазначила донька Умерова.

Вона повідомила також, що вчора в палату до батька підселили одну людину, хоча слідчий неодноразово говорив про те, що він перебуватиме один в окремій палаті, щоб мінімізувати його контакти з іншими пацієнтами (наскільки це можливо у палаті без дверей і котра межує з єдиним у відділенні туалетом).

За словами Айше, чисельні прохання дати змогу забезпечити йому хоча б триразове харчування поки залишаються без задоволення.

"Тато, як і раніше, їсть тільки двічі на день, а перерва між вечерею і сніданком-обідом становить 17 годин, що неприпустимо при цукровому діабеті і загрожує дуже серйозними наслідками для його життя", - підкреслила Айше.

"Незважаючи на нелюдські умови, тато не падає духом і має намір відстоювати свої позиції до кінця! Слова підтримки, які ми отримуємо від величезної кількості людей звідусіль і передаємо йому щодня, додає йому сили триматися! Адже народна підтримка означає, що все, чому він присвятив своє життя, і ті жертви, на які він йде, робляться не даремно!", - написала донька Умерова.

Вона нагадала, що в п'ятницю о 16.00 на Майдані Незалежності проходить акція на підтримку Ільмі Умерова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-