У Криму понад двісті водіїв позбавили прав за українські номери

У Криму понад двісті водіїв позбавили прав за українські номери

Укрінформ
За водіння автомобіля з українськими реєстраційними знаками оштрафовано 3,3 тис. водіїв.

Про це повідомляє сайт російської "влади" окупованого півострова "Кримінформ".

"Понад 200 водіїв в окупованому Росією Криму були тимчасово позбавлені права на керування транспортним засобом з українськими номерами", - йдеться в повідомленні.

За даними "кримського управління ДАІ", за водіння транспортних засобів з українськими реєстраційними знаками, виданими в Криму до 18 березня 2014 року, водійських прав тимчасово (терміном від одного до трьох місяців) позбулися 209 водіїв.

Зазначається, що з 1 квітня за водіння автомобіля з українськими реєстраційними знаками, виданими в Криму, було оштрафовано 3,3 тис водіїв на загальну суму 1,97 млн руб. З початку року в Криму українські реєстраційні знаки на російські були замінені на 65,4 тис транспортних засобах, з яких 34,4 тис - пройшли перереєстрацію після 1 квітня цього року.

Нагадаємо: перереєстрація транспортних засобів в Криму почалася в липні 2014 року і завершився 1 квітня 2016. Автомобілі з українською реєстрацією не можуть перебувати на півострові понад 90 днів. За перевищення цього терміну власникам авто погрожували штрафувати або навіть вилучати транспортні засоби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-