Полозов пов'язує активність ФСБ у Криму із зустріччю Путіна й Ердогана

Полозов пов'язує активність ФСБ у Криму із зустріччю Путіна й Ердогана

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов разом з колегою Марком Фейгіним прогнозує нові репресії в Криму після заяви Федеральної служби безпеки Росії про нібито запобігання там теракту й арешт мережі "українських терористів".

Про це він написав у Твіттері.

"Якраз після зустрічі з Ердоганом Кремль відкрив полювання на кримських татар. Як завжди, за сфабрикованим ФСБ обвинуваченням у "тероризмі", - пише Полозов.

Його думку розвиває колега Фейгін: "Припущу, що ми бачимо початок "великої кримської справи" про тероризм. Кремль ще думає, але зустріч з Ердоганом вселила їм оптимізм".

Раніше ФСБ заявила, що в результаті проведених оперативно-розшукових заходів у ніч з 6 на 7 серпня в районі міста Армянськ була виявлена група диверсантів. Під час затримання в результаті вогневого контакту загинув співробітник ФСБ. На території півострова нібито ліквідовано агентурну мережу ГУР МО України, члени якої вже "надають зізнання". Також стверджується, що в ніч на 8 серпня спецпідрозділи Міноборони України двічі намагалися здійснити прорив диверсійно-терористичних груп у Крим.

Як відомо, минула "справа терористів" у Криму стосувалася Олега Сенцова і його нібито спільників, визнаних політв'язнями.

Полозов є адвокатом Хайсера Джемілєва й Ахтема Чийгоза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-