Порошенко вітає продовження кримських євросанкцій

Порошенко вітає продовження кримських євросанкцій

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав рішення Ради Європейського Союзу щодо продовження санкцій стосовно Росії за окупацію Криму і Севастополя і пообіцяв працювати над ухваленням санкцій через окупацію Донбасу.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вітаю рішення Ради ЄС продовжити санкції проти Росії за окупацію Криму і Севастополя. Продовжую працювати з лідерами ЄС для ухвалення аналогічного рішення щодо санкцій через окупацію Донбасу. Ми й далі боротимемося, поки Росія не звільнить український Крим та український Донбас", - написав Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, Євросоюз у п'ятницю продовжив на рік економічні обмежувальні заходи проти економіки тимчасово окупованої Росією АР Крим.

Ці заходи накладають обмеження для діяльності осіб і компаній з ЄС на території АР Крим. Йдеться про заборону імпорту продукції, що має походження з Криму і Севастополя; інвестування у Крим і Севастополь, включаючи заборону на придбання нерухомості, фінансування кримських компаній та надання фінансових послуг; у сфері туризму, включаючи заборону на захід круїзних суден до кримських портів; експорт до Криму визначених товарів і технологій, зокрема для використання у транспортному, телекомунікаційному та енергетичних секторах (включаючи використання у добуванні нафти, газу та корисних копалин).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-