Прокуратура відкрила справу за фактом зникнення члена Меджлісу

Прокуратура відкрила справу за фактом зникнення члена Меджлісу

Укрінформ
Прокуратурою АР Крим здійснюється досудове розслідування за фактом зникнення члена Меджлісу Ервіна Ібрагімова.

Про це інформує прес-служба відомства.

"Прокуратурою Автономної Республіки Крим розпочато кримінальне провадження за фактом зникнення безвісти кримського татарина, екс-депутата міськради Бахчисарая, члена регіонального меджлісу Ервіна Ібрагімова", - йдеться у повідомленні.

Так, 25 травня стало відомо, що машину Ібрагімова знайшли кинутою посеред дороги. Батьки останнього нічого не знають про його місцезнаходження. Ервін Ібрагімов на дзвінки не відповідає.

Ситуацію прокоментував перший заступник голови Меджлісу кримських татар Наріман Джелял, який розповів про зникнення Ібрагімова наступне: "Вчора близько опівночі зник наш друг і товариш. Десь годині об одинадцятій він зв'язався з батьком, а пізніше, буквально за одну зупинку від будинку в Бахчисараї батько знайшов машину. Ключі були в замку запалювання, машина була відкрита, бардачок був відкритий, а його досі не можуть знайти і невідомо, де він".

Варто зазначити, що законодавство України, передбачає, що у разі зникнення безвісти людини, уповноваженою особою за вказаним фактом вносяться відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньої кваліфікацією кримінального правопорушення згідно ч. 1 ст. 115 КК України.

Санкція даної статті, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-