Генштаб показав, як українських військових тренують іноземні інструктори

Генштаб показав, як українських військових тренують іноземні інструктори

Фото
Укрінформ
У межах багатонаціональної навчальної операції ІНТЕРФЛЕКС українські військові отримують базову загальновійськову підготовку під керівництвом інструкторів із Великої Британії, Естонії та інших країн-партнерів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Одним із занять, яке включено до цієї програми, є вогнева підготовка. Під час навчання військовослужбовці отримують навички роботи зі стрілецької зброї, включаючи правильне прицілювання, стрільбу на різні відстані та ведення вогню з різних позицій», - йдеться в повідомленні.

Важливою частиною вогневої підготовки є тактика ведення бою, а також взаємодія з іншими військовослужбовцями. Одним із найважливіших пріоритетів вогневої підготовки військових є уміння обирати оптимальні позиції для стрільби, аналізувати та оцінювати місцевість, проводити стрільбу та приймати швидкі рішення. Також новобранці відпрацьовують дії малих тактичних груп під час наступу та навчаються вести вогонь у складі пари двійок з різних положень, зі зміною вогневої позиції, із заміною магазину за ростовими мішенями, що з'являються на різних дистанціях у межах дистанцій прямого вистрілу (із-за укриття).

Читайте також: Польща вже підготувала 22 тисячі українських військових

Базова підготовка військовослужбовців, які ще недавно працювали у цивільних професіях, передусім спрямована на формування та розвиток базових професійних навичок.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби на фронті було зафіксовано 143 бойові зіткнення.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-