На Сумщині активізувалися диверсійні групи ворога - Демченко

На Сумщині активізувалися диверсійні групи ворога - Демченко

Укрінформ
У Сумській області простежується активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Про це в ефірі марафону «Єдині новини» розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає кореспондент Укрінформу.

«У Сумській області простежується активність ворожих диверсійно-розвідувальних груп. У Чернігівській області цього не фіксується, а ось Сумщина – це той напрямок, де ворог постійно намагається проводити диверсійну діяльність. Не можна сказати, що щодня російські ДРГ намагаються зайти на нашу територію, але їхня активність досить висока», – розповів Андрій Демченко.

За його словами, основна ціль ворожих диверсійно-розвідувальних груп полягає у тому, щоб знайти місця розташування наших підрозділів, дізнатися, як побудована оборона, щоб у подальшому наносити туди удари з потужного озброєння.

Читайте також: Протягом дня росіяни тридцять разів обстріляли Сумщину

«Також ДРГ може мати завдання нанести ураження по нашим позиціям власними силами, але цю загрозу хлопці добре розуміють. Застосовуються всі необхідні дії, щоб завчасно виявляти ворожі ДРГ», – відзначив речник ДПСУ.

Як повідомлялося, оперативне командування «Північ» сьогодні поінформувало, що російські загарбники за минулу добу 52 рази атакували з різних видів озброєння прикордонні території Харківської, Чернігівської та Сумської областей, загалом пролунали 263 вибухів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-