Військова техніка і речове майно: укладені нові контракти з українськими виробниками - МОУ

Військова техніка і речове майно: укладені нові контракти з українськими виробниками - МОУ

Укрінформ
Агенція оборонних закупівель підписала контракт із українським підприємством на постачання військової техніки, а Державний оператор тилу – на закупівлю речового майна.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Ми працюємо над тим, щоб забезпечувати Збройні Сили України передусім продукцією українського виробництва. Це стосується не лише озброєння, а й різноманітної військової техніки й тилового майна, що допомагає військовим ефективніше виконувати завдання та налагоджувати побут», – цитує пресслужба заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова.

Зі свого боку директор «Агенції оборонних закупівель» Марина Безрукова зазначила, що розвиток вітчизняного виробництва — важливий фокус у роботі агенції.

«Контракти з українськими виробниками дають змогу отримувати найкращу ціну, найшвидше постачання та можливість максимально враховувати побажання від наших військових, і при цьому зробити внесок у розвиток української економіки під час повномасштабної війни», – сказала вона.

Читайте також: ЗСУ отримали перші поставки харчування за договорами Державного оператора тилу

Крім того, генеральний директор Державного оператора тилу Арсен Жумаділов зауважив, що частка українських виробників, які постачають тилові товари для армії, зростає, а переможцями на торгах усе частіше стають середні та малі виробники.

«Частка українських виробників, які постачають тилові товари для Збройних Сил України, зростає. Все частіше переможцями тендерів стають середні та малі виробники, особливо це стосується закупівель речового майна. Ми продовжимо роботу, спрямовану на збільшення частки українського виробника в наших закупівлях за рахунок кращого планування та укладання довгострокових контрактів. Вже працюємо над цим разом з Міністерством оборони», - зазначив Жумаділов.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні Державний оператор тилу уклав договори з постачальниками для забезпечення ЗСУ харчуванням по 13 секторах, які охоплюють усі підконтрольні області України. Зокрема було законтрактовано договори з такими постачальниками: “Черкаський м'ясокомбінат”, “Буський консервний завод”, “Твій Хліб”, “Фуд Гранд”, “Юг Прод Торг”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-