Атака РФ на Одесу не пов’язана з візитом Зеленського - Гуменюк

Атака РФ на Одесу не пов’язана з візитом Зеленського - Гуменюк

Укрінформ
У Одесі РФ не завдавала ракетного удару по кортежу Президента Володимира Зеленського, і сам цей удар не пов’язаний з візитом туди глави Української держави.

Про це у Телеграмі з посиланням на слова речниці Сил оборони півдня Наталії Гуменюк поінформувала пресслужба Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП, передає Укрінформ.

«Брехня: в Одесі по кортежу Президента України завдали ракетного удару. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на грецьке видання «Прототема». Правда: ворог атакував припортову інфраструктуру, і хоча Зеленський разом з делегацією з Греції був неподалік місця удару вранці 6 березня, сама атака не повʼязана з їх візитом. Про це повідомила Гуменюк», - зазначається у повідомленні.

У ефірі програми «Донбас.Реалії» Гуменюк заявила, що РФ є терористом, і що вона, очевидно, продовжує атаки на припортову інфраструктуру.

Читайте також: В Одесі внаслідок удару РФ по портовій інфраструктурі - п'ятеро загиблих

«Так, по Одесі був нанесений ракетний удар, імовірно, балістичною зброєю, із влучанням в одну з будівель у припортовій інфраструктурі. Але це жодним чином не пов'язано з конкретним візитом. Це повʼязано з терором, який ворог достатньо методично проводить», – поінформувала Гуменюк.

Як повідомлялося, Зеленський заявив, що армія РФ атакувала Одесу вранці 6 березня, і що внаслідок обстрілу є загиблі та поранені.

Речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук поінформував, що наразі відомо про п’ятьох загиблих та кількох поранених унаслідок завдання вогневого ураження росіянами по портовій інфораструктурі Одеси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-