На Херсонщині від вибуху ворожого дрона вчора був поранений поліцейський

На Херсонщині від вибуху ворожого дрона вчора був поранений поліцейський

Укрінформ
На Херсонщині стало відомо про ще одного пораненого внаслідок ворожих обстрілів - напередодні ворог атакував село Надеждівка, де був поранений 31-річний поліцейський.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у зведенні за минулу добу поліція Херсонської області.

«Вдень ворог безпілотником атакував Надеждівку. Внаслідок вибуху постраждав 31-річний працівник Скадовського районного відділу поліції», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у поліцейського діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та контузію.

Також у поліції підтвердили, що російські військові минулої доби вкотре обстріляли Ромашкове. На подвір’ї власного будинку мінно-вибухову травму та уламкові поранення голови отримав 57-річний чоловік.

Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Надеждівка, Антонівка, Придніпровське, Ромашкове, Садове, Микільське, Кізомис, Станіслав, Наддніпрянське, Іванівка, Токарівка, Берислав, Червоний Маяк, Крупиця, Львове, Качкарівка, Милове, Шляхове та Томарине.

Читайте також: На лівобережжі Херсонщини кількість атак знижується, ворог економить техніку - Гуменюк

У Херсонському районі поліція зафіксувала пошкодження 65 об’єктів: 49 приватних та 2 багатоповерхових будинків, будівлі об’єкта критичної інфраструктури, амбулаторії, будівлі сільради, колишнього будинку культури, агрофірми, сільгосптехніки, автобуса, газопроводів та трансформаторної підстанції.

Ворог завдав авіаударів по Червоному Маяку, Крупиці, Качкарівці та Миловому. Внаслідок вибухів у Червоному Маяку пошкоджено територію стадіону, будівлі сільської ради та колишнього будинку культури. У Крупиці пошкоджено приватні будинки та територію агрофірми. У Качкарівці стали непридатними для проживання щонайменше 24 будинки.

Як повідомляв Укрінформ, ОВА інформувала про те, що на Херсонщині внаслідок вчорашнього ворожого обстрілу села Качкарівка отримав поранення 74-річний місцевий житель, його доправили у лікарню.

Унаслідок удару дроном-камікадзе по цивільному автомобілю, на автодорозі неподалік м.Берислав, загинули дві мешканки селища Козацьке.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-