Забезпечення медичних потреб військових за рахунок волонтерів неприпустиме - Міноборони

Забезпечення медичних потреб військових за рахунок волонтерів неприпустиме - Міноборони

Укрінформ
Практика забезпечення медичних потреб військових частин переважно за рахунок волонтерів є неприпустимою. Керівний склад видів та родів військ має чітко розуміти всі потреби і оперативно надавати цю інформацію Міноборони.

Як передає Укрінформ, про це заявила заступниця міністра оборони Наталя Калмикова під час робочої наради з начальниками медичних служб видів, окремих родів військ (сил) ЗСУ, Державної спеціальної служби транспорту МОУ, повідомляє в Телеграмі пресслужба Міноборони.

«На десятому році війни практика забезпечення медичних потреб військових частин переважно за рахунок волонтерів є неприпустимою. Держава може забезпечити необхідним, але для цього потрібно переглянути підхід до формування потреб. Керівний склад видів та родів військ має чітко розуміти, що і де потрібно кожній військовій частині, і оперативно надавати цю інформацію», – цитує Калмикову пресслужба.

Як зазначається, учасники наради домовилися вдосконалювати взаємодію всієї медичної вертикалі Збройних сил з Міністерством оборони України – задля покращення забезпечення військ усім необхідним.

Читайте також: Український вертеп про Голодомор зібрав у Відні майже €2 тисячі на турнікети для ЗСУ

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський заявив, що підписав указ про зміну командувача Медичних сил Збройних сил України. Замість генерал-майора медичної служби Тетяни Остащенко на цю посаду призначено генерал-майора медичної служби Анатолія Казмірчука – начальника Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь» у місті Києві.

Фото: пресслужба Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-