Україна і Данія проведуть Форум оборонних індустрій з фокусом на виробництві дронів

Україна і Данія проведуть Форум оборонних індустрій з фокусом на виробництві дронів

Укрінформ
Україна і Данія проведуть україно-данський Форум оборонних індустрій з фокусом на спільних проєктах з виробництва дронів.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на спільній з данським колегою Ларсом Льокке Расмуссеном пресконференції у Миколаєві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми, безумовно, приділили увагу співробітництву в оборонній сфері. Данія має серйозний потенціал у виробництві дронів. Ми домовилися, що міністерства закордонних справ спільно з міністерствами оборони, а з українського боку буде ще залучено також Міністерство стратегічних галузей промисловості, організують україно-данський Форум оборонних індустрій. Ми зробимо особливий фокус на розвитку спільних проєктів з виробництва дронів", - сказав Кулеба.

Читайте також: Україна і Латвія нарощуватимуть спільне виробництво дронів - Умєров

Глава української дипломатії також подякував данському колезі за запевнення, що підготовка до передачі Данією літаків F-16 відбувається за планом, і наразі немає загроз зриву цієї програми.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Данії Ларс Льокке Расмуссен, який перебуває в Україні, вночі мусив спускатися в укриття під час повітряної тривоги.

Фото: Х / Дмитро Кулеба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-