На Житомирщині під час благодійного ярмарку зібрали понад 60 000 гривень для ЗСУ

На Житомирщині під час благодійного ярмарку зібрали понад 60 000 гривень для ЗСУ

Фото
Укрінформ
В Олевську на Житомирщині під час конкурсу-фестивалю «Різдвяна зірка» провели благодійний ярмарок, на якому зібрали понад 60 тис. грн для ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Олевська міська рада.

«У рамках гала-концерту IV обласного конкурсу-фестивалю «Різдвяна зірка» відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України… Загалом під час ярмарку вдалось зібрати 65 865 грн та 20 євро», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відвідувачі заходу мали змогу поласувати домашньою випічкою, кавою, придбати сувеніри або речі домашнього вжитку, виготовлені майстрами, а також послухати народні пісні у виконанні колективу з села Кам’янка. Кошти для ЗСУ збирали у спеціальну благодійну скриньку.

Читайте також: Житомирщина передала Харківщині будматеріали для ліквідації наслідків обстрілів

Додатково до збору грошей на потреби захисників долучилися працівники Олевського центру первинної медичної допомоги, Олевської центральної лікарні, 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини, Олевської міської ради, Олевського лісгоспу АПК, освітяни.

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині під час святкових заходів з нагоди Хрещення Господнього зібрали понад 260 тис. грн для ЗСУ.

Фото: Олевська міська рада / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-