Гучні спецоперації, знищені техніка та сотні загарбників: у ССО підбили підсумки року

Гучні спецоперації, знищені техніка та сотні загарбників: у ССО підбили підсумки року

Відео
Укрінформ
У Силах спецоперацій наголосили, що підсумками роботи у 2023 році стали низка гучних спецоперацій, десятки одиниць знищеної техніки та сотні утилізованих загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Командування Сил спеціальних операцій ЗС України повідомляє у Фейсбуці.

"365 днів планування і втілення складних операцій, ефективних виходів у тил ворога, десятки знищеної техніки противника, сотні утилізованих росіян – так минув цей рік для Сил спеціальних операцій", - ідеться у повідомленні.

У ССО наголосили, що завжди перебувають там, де найскладніше: на Авдіївському, Куп’янському, Бахмутському, Херсонському, Запорізькому напрямках.

"У 2023 році ССО провели низку гучних операцій: про деякі ви чули, деякі становлять таємницю. Це лише невелика частина бойової роботи. Більшість наших здобутків не в медіа, а на полі бою та в тилу ворога", - зауважили у ССО.

Спецпризначенці підкреслили, що цьому році міцно протистояли російській навалі та водночас невпинно вдосконалювали власні навички. Гартувалися і ставали технологічнішими. А також перетворювали свою ненависть в нанесення відчутних втрат ворогу.

Читайте також: Ударний дрон ССО знищив склад боєприпасів і «Град» загарбників на Донеччині

Підрозділи психологічних операцій виконували завдання від деморалізації особового складу російських військ до підтримки українського супротиву на тимчасово окупованих територіях України.

"Наші воїни нищать загарбників десятий рік поспіль, і ми не зупинимося аж до перемоги. А 2024-й стане ще більш пекельним для ворога!", - наголосили в ССО.

Як повідомляв Укрінформ, Бійці Сил спеціальних операцій Збройних сил України показали, як навели вогонь HIMARS на російський ЗРК "Оса".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-