Зеленський відреагував на масований обстріл: Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари

Зеленський відреагував на масований обстріл: Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари

Укрінформ
Російська Федерація у п’ятницю атакувала Україну майже всією повітряною зброєю, яку має в своєму арсеналі.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик. Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя й інші наші міста", – зазначив Зеленський.

Він повідомив, що сьогодні Росія била по території України майже всім, що має у своєму арсеналі: ракетами "Кинджал", С-300, крилатими ракетами, БПЛА. Окрім того, за словами Зеленського, стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505.

"Приблизно 110 ракет було випущено, більшу частину збито. На жаль, унаслідок обстрілів є загиблі та поранені. Всі служби працюють у посиленому режимі та надають необхідну допомогу людям", – додав Президент.

Глава Української держави висловив співчуття рідним і близьким загиблих, а також побажав якнайшвидшого одужання постраждалим.

Читайте також: В Україні внаслідок російської повітряної атаки загинули 12 людей - Клименко

"Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. І ми будемо боротися, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, усьому нашому народу. Російський терор повинен програти – і саме так і буде", – резюмував Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що ціллю масованого повітряного удару Росії по Україні 29 грудня стала соціальна й критична інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-