Зеленський відвідав командування армії США у Європі

Зеленський відвідав командування армії США у Європі

Фото, відео
Укрінформ
Після завершення офіційного візиту до Норвегії Президент України Володимир Зеленський відвідав командування армії США у Європі та Африці, що в німецькому місті Вісбадені.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Президента.

Зазначається, що глава держави зустрівся з головою Європейського командування збройних сил США та верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО у Європі генералом Крістофером Каволі, командувачем армії США у Європі та Африці генералом Деррілом Вільямсом, командувачем Групи сприяння безпеці України (SAGU) генерал-лейтенантом Антоніо Агуто.

Як інформує пресслужба, під час зустрічі обговорили роботу Групи сприяння безпеці України, особливості забезпечення логістики постачання боєприпасів та військової техніки, її ремонту й обслуговування.

Повідомляється, що Зеленський також поспілкувався з українськими військовими, які працюють у Вісбадені у складі оперативної групи ЗСУ при Групі сприяння безпеці України.

Читайте також: Умєров зустрівся з командувачем Збройних сил США в Європі

Представники Збройних сил займаються питаннями координації постачання матеріально-технічної допомоги від держав-партнерів Силам оборони України, підготовки особового складу Сил оборони на території країн-партнерів, ідеться в повідомленні. Крім того, вони забезпечують координацію ремонту та обслуговування західних зразків військової техніки, наданої партнерами України.

Президент України відвідав командування армії США у Європі / Фото: Офіс Президента

«Маю честь сьогодні бути тут, подякувати кожному воїну за службу на захисті нашої держави. Дуже радий, що ви працюєте такою командою разом із нашими партнерами, нашими справжніми друзями. Я бажаю вам тільки перемоги. Це найголовніше. З неї починається життя й майбутнє», – сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Президент Володимир Зеленський відвідав Норвегію після візиту до США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-