Росіяни за добу 22 рази обстріляли Сумщину - є загиблі та поранені

Росіяни за добу 22 рази обстріляли Сумщину - є загиблі та поранені

Укрінформ
На Сумщині протягом дня зафіксовано 106 вибухів внаслідок російських обстрілів.

Про це повідомили у Фейсбуці Сумської ОВА, передає Укрінформ.

"Протягом дня росіяни здійснили 22 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 106 вибухів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, обстрілів зазнали Краснопільська, Юнаківська, Білопільська, Хотінська, Великописарівська, Есманська, Середино-Будська, Свеська, громади.

По Краснопільській громаді ворог вдарив з мінометів (19 вибухів) та артилерії (2 вибухи).

"️Середино-Будська громада: здійснено обстріли з мінометів (11 вибухів), артилерії (3 вибухи) та РСЗВ (7 вибухів). Внаслідок обстрілів три особи загинули, серед 7-річна дівчинка, яка від отриманих травм померла в лікарні. Також троє людей поранено", - йдеться в повідомленні.

У Великописарівській громаді зафіксовано обстріли з мінометів (22 вибухів) та артилерії (2 вибухи).

"️Свеська громада: 4 міни скинули росіяни на територію громади. Юнаківська громада: були мінометні обстріли (16 вибухів), обстріли з артилерії (8 вибухів) та скидання з БпЛА вибухових пристроїв (ВОГ) (2 вибухи)", - повідомили в ОВА.

Читайте також: Росіяни вдарили по шахті у Торецьку, з-під завалів врятували чотирьох жінок

Також повідомляється, що у ️Білопільській громаді здійснено артилерійський обстріл (2 вибухи), мінометний обстріл зафіксовано в Есманській (2 вибухи) та Хотінській (6 вибухів) громадах.

Як повідомлялося, вночі та вранці росіяни здійснили 2 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 12 вибухів. Обстрілів зазнали Юнаківська та Краснопільська громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-