У Волгоградській області РФ згорів склад із боєприпасами - ЗМІ

У Волгоградській області РФ згорів склад із боєприпасами - ЗМІ

Укрінформ
На території військової частини у Волгоградській області РФ внаслідок атаки БпЛА згорів склад із боєприпасами дрібної стрілецької зброї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Astra із посиланням на джерела.

За наявною інформацією, о першій ночі 16 листопада територію військової частини 57229/51 в Котлубані Волгоградської області атакував безпілотник, який вибухнув. Згідно з відкритими даними, ця військова частина є великим арсеналом комплексного зберігання боєприпасів. Внаслідок вибуху на території складу 59, де зберігаються боєприпаси дрібної стрілецької зброї, спалахнула пожежа.

За даними видання, з території було евакуйовано 630 осіб, серед них — 379 військовослужбовців, 251 цивільний співробітників та 3 дитини.

Губернатор області Андрій Бочаров визнав, що сталася пожежа у в/ч, проте, за його твердженням, вона була оперативно локалізована і ліквідована.

Читайте також: У Ставропольському краї РФ горів склад військової частини

Як повідомлялося, після початку Росією повномасштабної війни проти України на території РФ регулярно відбуваються пожежі та вибухи.

Зокрема, у вівторок у військовій частині, розташованій в місті Курганинську Краснодарського краю РФ також сталася велика пожежа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-