Соцмережі повідомляють про атаку дронів на хімзавод і військовий комбінат у РФ

Соцмережі повідомляють про атаку дронів на хімзавод і військовий комбінат у РФ

Укрінформ
Російське військове відомство заявило про атаку «БПЛА літакового типу по об'єктах на території РФ», яка сталася в ніч проти 14 листопада в Московській, Тамбовській, Брянській і Орловській областях.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал міноборони РФ.

Відомство стверджує, ніби всі безпілотники були знищені засобами російської ППО.

При цьому опозиційний Телеграм-канал Astra пише, що вночі 14 листопада безпілотник атакував хімзавод у селищі Сельцо Брянської області. За його даними, БПЛА пробив дах одного цеху, постраждалих немає. Напередодні, 13 жовтня, цей же завод атакували 2 БПЛА. Тоді пошкодження отримав дах і вентиляційна камера виробничого приміщення.

Брянський хімзавод входить до Концерну «Техмаш» держкорпорації Ростех. «Техмаш» спеціалізується в галузі розробки та серійного постачання боєприпасів.

За даними ТГ-каналу Astra в підмосковній Коломні зранку вівторка лунали вибухи в районі "КБ Машинобудування". Це підприємство, розробник ракет «Іскандер» і «Кинжал», також було атаковане безпілотниками напередодні, в ніч на 11 листопада.

За даними Телеграм-каналу "База", безпілотник упав у районі будівлі КБ у Коломні вранці о 7:30. В результаті були пошкоджені вікна та обшивка однієї з будівель комплексу, постраждалих немає.

Читайте також: У Росії заявляють про перехоплення українського безпілотника в Курській області

Після початку Росією повномасштабної війни проти України, підприємства ВПК РФ регулярно піддаються атакам безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-