Росія весь рік мститься Херсону та іншим звільненим містам - Зеленський

Росія весь рік мститься Херсону та іншим звільненим містам - Зеленський

Укрінформ
Росія весь цей рік мститься за свободу Херсону та іншим нашим звільненим містам.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський у зверненні з нагоди першої річниці визволення Херсона, передає Укрінформ.

«Росія весь цей рік мститься за свободу Херсону та іншим нашим звільненим містам. Обстріли щодня. Бомби, артилерія, ракети. Лише від учорашнього вечора до сьогоднішнього ранку майже сорок дронів і ракет. Балістика проти Києва, дрони й ракети проти Одещини, Харківщини. Свідомі знущання від ворога. Щодня! Але жодного дня нашого відчаю», - сказав Зеленський.

За його словами, ніхто з українців нині не має легковажити тим, що за ворог проти нас. «Україна знає, що російська армія не слабка, ненажерлива, але наша держава вміє її долати», - зазначив він.

Читайте також: Зеленський у річницю визволення Херсона подякував ЗСУ та жителям міста

«Як і торік, Росія прагне знищити нашу країну, наше життя. Як і торік, ми маємо знищувати окупанта. Україна це робить. І сьогодні, дорогі українці, українки, будь ласка, подякуйте тим, хто свою силу й своє життя поставив на захист України та українців. Хто воює зараз. Хто на бойових постах зараз. Хто тренується, щоб поповнити бойові бригади. І хто працює зараз, щоб у наших воїнів були снаряди й зброя, броня та авіація, ППО і РЕБ», - додав Президент.

Читайте також: Росіяни за добу 121 раз обстріляли Херсонщину, двоє загиблих

Як повідомлялося, 11 листопада 2022 року Херсон був визволений від російських загарбників.

Зеленський наголосив, що Україна повернеться у свої міста і села, які зараз ще тимчасово окуповані.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-