ДБР розглядає чотири версії у справі загибелі помічника Залужного

ДБР розглядає чотири версії у справі загибелі помічника Залужного

Укрінформ
Слідчі Державного бюро розслідувань розглядають чотири версії у справі загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ Геннадія Частякова.

Про це розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ДБР.

“У кримінальному провадженні висунуто чотири можливих версії. Основна версія — це те, що трапився нещасний випадок в результаті необережного поводження з вибуховим пристроєм”, – сказала вона.

За словами Сапьян, також розглядаються версії: вбивство на замовлення спецслужб РФ, вбивство на ґрунті неприязних відносин і спроба вбивства спецслужбами РФ іншого офіцера Апарату головнокомандувача ЗС України.

Наразі у цій справі слідчі проводять допити свідків і постраждалих, а також призначили низку експертиз.

Читайте також: Поліція направила на експертизу боєприпаси, вилучені на місці загибелі помічника Залужного

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 6 листопада у селі Чайки Київської області внаслідок вибуху боєприпасу загинув військовослужбовець, його 13-річний син важко травмований. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив загибель свого помічника Геннадія Частякова. За його інформацією, спрацював невідомий вибуховий пристрій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-