Умєров про вкиди щодо «звільнення» Залужного: Не варто ставати пішаками в інформаційній війні

Умєров про вкиди щодо «звільнення» Залужного: Не варто ставати пішаками в інформаційній війні

Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров прокоментував вкиди щодо нібито підготовки до "звільнення" Валерія Залужного з посади головнокомадувача Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це Умєров написав у Фейсбуці.

«Щодо чергового інформаційного вкиду від одного з депутатів. Деякі нечистоплотні політики сьогодні намагаються розколоти українське суспільство – це нічим не краще того, що роблять російські пропагандисти», – зазначив міністр.

Він нагадав, що інформаційна війна є складовою російської агресії проти України.

«Не варто ставати в ній пішаками і тим більше помічниками. Усім в країні сьогодні варто зосередитись на питаннях оборони та робити все, щоб посилити нашу державу», – наголосив Умєров.

Читайте також: Загибель помічника Залужного: МВС повідомило подробиці

Як повідомлялося, народний депутат Верховної Ради IX скликання (партія «Європейська солідарність») Володимир Ар'єв у соцмережах заявив, буцімто міністр оборони Рустем Умєров вніс на Ставку подання про звільнення головнокомандувача ЗСУ. Таку інформацію він отримав нібито з «надійного джерела».

Згодом свій пост депутат видалив й опублікував спростування.

Позафракційний депутат, колишній член фракції «Слуга народу» Євген Шевченко зі свого боку оприлюднив у соцмережі пост, у якому стверджує, нібито новим головнокомандуючим ЗСУ стане командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, говорячи про вкиди про нібито підготовку до звільнення Залужного, зауважив, що «деякі народні депутати у гонитві за хайпом нехтують питаннями національної безпеки».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-