З’явилися деталі загибелі помічника Залужного - джерело

З’явилися деталі загибелі помічника Залужного - джерело

Фото
Укрінформ
З’явилися деталі смерті помічника Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Геннадія Частякова, який загинув від ручної гранати внаслідок нещасного випадку.

Як повідомили Укрінформу джерела у правоохоронних органах, гранати входили до «подарункового набору», який на день народження йому презентував колега - полковник Тімченко.

Зазначається, що Тімченко вже дав свідчення, що сам вирішив зробити такий подарунок, поклавши в дерев’яну коробку пляшку віскі «Black Label» та шість гранат. Це підтвердили і троє свідків, при яких полковник вручав подарунок.

Навіть сказав Частякову: «Тебе здивувати важко - тому дарую бойові гранати та пляшку гарного віскі».

Читайте також: Командира 128-ї бригади відсторонили на час слідства - Президент

"Очевидно, Частяков сприйняв це як жарт. Бо згодом забрав дітей зі школи і почав розбирати з ними подарунки. Він подумав, що у коробці не бойові гранати, а чарки специфічної форми. До речі, Тімченко дві гранати лишив собі. На фото видно, як вони виглядають", - повідомило джерело.

Як повідомляв Укрінформ, у селі Чайки Київської області внаслідок внаслідок вибуху невідомого боєприпасу загинув військовослужбовець, його 13-річний син важко травмований. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтвердив загибель свого помічника, за його інформацією, спрацював невідомий вибуховий пристрій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-