Залужний обговорив із партнерами зі США та Британії захист критичної інфраструктури України

Залужний обговорив із партнерами зі США та Британії захист критичної інфраструктури України

Відео
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів зустріч із Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі генералом Крістофером Каволі та начальником Штабу оборони Великої Британії адміралом Ентоні Радакіним.

Про це Залужний повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Під час перемовин сторони обговорили, зокрема, актуальні потреби ЗСУ в снарядах, дронах і військовій техніці. Серед іншого, розглянули ключові питання посилення протиповітряної оборони України та прикриття в осінньо-зимовий період обʼєктів критичної інфраструктури.

Головнокомандувач ЗСУ детально поінформував партнерів про обстановку на полі бою.

Читайте також: У Генштабі анонсували передачу Британією систем ППО та обладнання для розмінування

Колеги обговорили наступальні й оборонні операції українських Збройних сил, ситуацію на найбільш складних напрямках, а також дії та ймовірні плани ворога.

"Ми вдячні нашим союзникам за непохитну підтримку та допомогу. Разом ми сильніші, і разом ми переможемо", – наголосив Залужний.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Генштаб ЗСУ анонсував передачу Британією систем протиповітряної оборони та обладнання для розмінування.

Також стало відомо про новий пакет військової допомоги від Сполучених Штатів на 150 млн доларів, який включає, зокрема, і засоби ППО.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-