У Бєлгородській області заявили про атаку безпілотника

У Бєлгородській області заявили про атаку безпілотника

Укрінформ
Губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков повідомив про атаку безпілотника на об'єкт зв'язку та ситуацію в умовах війни станом на вчора, 25 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в його дописі у Телеграмі.

Зокрема, зазначається, що у Волоконівському районі у селі Тишанка з БПЛА було скинуто один невстановлений боєприпас: "Ніхто не постраждав. Внаслідок атаки пошкоджено інфраструктурний об'єкт зв'язку".

За словами чиновника, у Борисівському районі на околиці села Цапівка з квадрокоптерів скинуто два вибухові пристрої. У Валуйському міському окрузі в селі Новопетрівка скинуто з БПЛА один уламковий боєприпас.

Гладков додав, що у Грайворонському міському окрузі по селу Сподарюшино випущено п’ять мінометних снарядів, також у селі здійснено скидання двох вибухових пристроїв з БПЛА. Над селом Добре нібито збитий безпілотний літальний апарат.

Читайте також: У Курській області СБУ атакувала дронами військовий табір - джерела

У Шебекінському міському окрузі по селу Білянка випущено дев’ять мінометних снарядів, по селу Нова Таволжанка - сім, по селу Середа - шість, по хутору Мухін - чотири, по хуторах Панків та Мар'їно - по три мінометні снаряди.

Як повідомлялося, 23 серпня губернатор Бєлгородської області РФ В'ячеслав Гладков зранку заявив про атаку безпілотника на один із санаторіїв області. За його словами, внаслідок атаки є загиблі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-