Сили оборони на Таврійському напрямку знищили понад 1050 загарбників та 200 одиниць техніки

Сили оборони на Таврійському напрямку знищили понад 1050 загарбників та 200 одиниць техніки

Укрінформ
Втрати росіян на Таврійському напрямку за добу склали понад 1050 осіб та 200 одиниць техніки.

Як передає Укрінформ, про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський повідомив у Телеграмі.

"Понад 200 одиниць пошкодженої та знищеної ворожої техніки за добу. Загальні втрати окупантів на Таврійському напрямку у живій силі - 1051 особа. Бойові дії тривають", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Росіяни поновили наступальні дії під Авдіївкою - Генштаб

Загалом, ворог завдав одного ракетного та 18 авіаційних ударів, провів 43 бойових зіткнення, окрім того, здійснив 859 артобстрілів.

Підрозділи ракетних військ та артилерії зі складу ОСУВ Таврія протягом доби виконали 1500 вогневих завдань. Загальні втрати ворога склали 1051 особу. Два загарбники потрапили в полон.

Читайте також: На Донеччині Сили оборони за 10 днів знищили п'ять ворожих літаків

Знищено 143 одиниці військової техніки ворога. Зокрема, 31 танк, 74 ББМ, 6 артилерійських систем, 3 РСЗВ, 18 БпЛА та 10 одиниць автомобільної техніки. Також знищено склад боєприпасів. Ще 63 одиниці ОВТ загарбників пошкоджено, зокрема, 20 танків.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України знищили за добу рекордну кількість особового складу, танків та бойових броньованих машин загарбників

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-