На фронт найчастіше запитують автівки, це розхідний матеріал - волонтерка

На фронт найчастіше запитують автівки, це розхідний матеріал - волонтерка

Вечірній стрім
Укрінформ
Волонтерка, членкиня Громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони України Дана Ярова, відповідаючи на запитання про найбільші потреби фронту, повідомила, що найчастіше отримує запити на автівки, які є “розхідним матеріалом”.

Про це вона сказала в програмі “Укрінформ: Вечірній стрім”.

“Ну слава богу каски, броніки ми закрили. Ми навіть у цьому році закрили зимовий одяг. Неочікувано, але закрили таки, своєчасно його проторгувавши. І мене тішить те, що я від всіх своїх знайомих отримую і фото, і відео того, що отримали зимовий одяг. Це також такий собі можна плюсик поставити в карму. Те, що постійно запитують, це автівки. Це розхідний матеріал. Знову ж таки це “мавіки”, про які говорили , що вони не потрібні. Та потрібні! Для виявлення цілей, потім може летіти бойовий дрон, але вони ідуть паралельно”, - зазначила Ярова, відповідаючи на запитання, що станом на сьогодні найбільше потрібно на фронті, які є найбільші запити.

Окрім того, за її словами, постійний запит на фронт - тепловізори.

Читайте також: Prozorro допомогла Міноборони заощадити майже п'ять мільярдів на закупівлях харчів

Як повідомлялося, Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальну операцію на Мелітопольському напрямку та наступальні дії на Бахмутському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-