Оператори «Армії дронів» за тиждень знищили 428 одиниць ворожої техніки

Оператори «Армії дронів» за тиждень знищили 428 одиниць ворожої техніки

Інфографіка
Укрінформ
Минулого тижня ударні підрозділи, що забезпечуються в межах проєкту «Армія дронів», уразили 428 одиниць ворожої техніки, серед якої 75 танків.

Про це повідомив у Телеграмі віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Укрінформ.

«Абсолютний рекорд від «Армії дронів» - бійці уразили 428 одиниць російської техніки за тиждень», - йдеться в повідомленні.

За словами Федорова, під час російського наступу на Авдіївку безпілотники дуже ефективно показали себе в обороні та знищенні техніки.

Читайте також: «Армія дронів» відправить на фронт майже 2000 квадрокоптерів

Зокрема, українським військовим вдалося знищити або пошкодити 101 російську гармату, 88 бойових броньованих машин, 75 танків, 52 САУ, 77 одиниць спецтранспорту та іншої техніки.

Як повідомлялося, українці створили рацію Himera, яку не глушать російські засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ). Рацію можна інтегрувати в систему ситуаційної обізнаності або використовувати як GPS-маяк — для пошуку та евакуації воїнів. Керувати системою радіостанцій можна просто через застосунок у телефоні.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-