Українські десантники відбили танковий штурм росіян на Донеччині

Українські десантники відбили танковий штурм росіян на Донеччині

Відео
Укрінформ
Сили оборони відбили штурм російських окупантів на Донеччині, ліквідовано 20 загарбників, знищено чотири ворожих танки, чотири ББМ та інженерну установку розмінування.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку.

«Російські окупанти не припиняють спроб перевірити на міцність оборону десантників 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ, які утримують визначені рубежі Донеччини. Нещодавно ворог знову вдався до масованого штурму позицій миколаївських марунових беретів, задіявши для цього танки, БМП та іншу броньовану техніку», - повідомили в пресцентрі.

За допомогою дронів-камікадзе та артилерії десантники почали завдавати вогневе ураження противнику ще на підступах до передових позицій. Потім в хід пішли мінно-вибухові загородження, які бійці 79 ОДШБр вчасно встановили для непроханих гостей. На них почала підриватися ворожа бронетехніка.

Читайте також: На Таврійському напрямку знищили російський літак Су-25 і майже 100 одиниць ворожої техніки

«Як підсумок бою - противник залишив на місці бойовища 4 танки, 4 бойові броньовані машини та інженерну установку розмінування. Крім того, два десятки ворожих бійців назавжди залишились удобрювати поля Донеччини», - зазначили військові.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 11 жовтня 2023-го ліквідували вже близько 283 тисяч 900 російських загарбників, 820 з них – за останню добу.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-