Бійці «Азова» вшанували пам'ять загиблих побратимів

Бійці «Азова» вшанували пам'ять загиблих побратимів

Фото, відео
Укрінформ
Воїни бригади спеціального призначення НГУ «Азов» у день осіннього рівнодення вшанували пам'ять своїх полеглих побратимів.

Про це бригада «Азов» повідомляє у Фейсбуку, передає Укрінформ.

«Відео з містерій пам’яті загиблих бійців бригади «Азов», які, згідно з азовською традицією, відбулись на День мертвих, котрий цьогоріч припав на 23 вересня», - зазначається в дописі.

В «Азові» розповіли, що оскільки зараз бригада виконує бойове завдання, цьогоріч містерії пам’яті відбулись у різних місцях.

«Імена наших побратимів, котрі загинули за 9 років війни, навіки вписані в історію України, а їхній подвиг — в пам'ять кожного азовця. Ця пам'ять надає нам наснаги продовжувати боротьбу, навіть коли здається, що сил більше немає. Ми не бачимо їх поруч, але знаємо, що вони бачать нас. Не можемо назвати їхні позивні та почути відповідь, але відчуваємо їхню присутність у кожному бою. Не можемо піти пліч-о-пліч у бій, але точно впевнені, що вони супроводжують нас всюди. Ми повʼязані з ними спільною метою та спільним чином», - заявили в «Азові», наголосивши, що цей звʼязок не може зруйнувати навіть смерть.

Читайте також: Бійці «Азова» провели тактичні навчання з командиром Редісом

Як повідомлялося, у Києві створили мурал, присвячений бійцю полку «Азов» Андрію Огороднику з позивним «Оджос».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-