Росіяни за день 21 раз обстріляли прикордоння Сумщини, загинув чоловік

Росіяни за день 21 раз обстріляли прикордоння Сумщини, загинув чоловік

Укрінформ
Упродовж сьогоднішнього дня російська армія 21 раз обстріляла прикордоння Сумської області, унаслідок одного з ударів загинув чоловік.

Про це у Телеграмі повідомляє Сумська ОВА, передає Укрінформ.

"Протягом дня росіяни здійснили 21 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 101 вибух. Обстрілів зазнали Краснопільська, Хотінська, Білопільська, Юнаківська, Миколаївська, Великописарівська, Середино-Будська, Есманська, Шалигинська громади", - йдеться у повідомленні.

По Великописарівській громаді ворог бив з міномета (6 вибухів) та артилерії (5 вибухів). У Юнаківській громаді внаслідок артилерійського обстрілу (8 вибухів) загинув місцевий мешканець.

Краснопільську громаду ворог обстріляв з мінометів та артилерії (36 і 3 вибухи відповідно). На ️Хотінську громаду ворожий БпЛА скинув ВОГ (1 вибух). Також тут зафіксовано обстріл з мінометів (8 вибухів).

Читайте також: Росіяни за добу 17 разів обстріляли прикордоння Сумщини

Крім того, на територію ️Миколаївської громади росіяни скинули 8 мін. Середино-Будська громада зазнала мінометного обстрілу (4 вибухи). Також із мінометів російські війська обстріляли Есманську громаду (10 вибухів).

У ️Білопільській громаді зафіксували обстріли з СПГ (6 вибухів) та мінометів (3 вибухи). А в ️Шалигинській - мінометний обстріл (5 вибухів).

Як повідомлялося, 19 вересня в місті Середина-Буда Сумської області внаслідок чергового російського обстрілу поранень зазнали дві людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-