Генштаб уточнив: ППО знищила вночі 38 російських крилатих ракет із 44

Генштаб уточнив: ППО знищила вночі 38 російських крилатих ракет із 44

Укрінформ
Росіяни завдали вночі масованого удару 44 крилатими ракетами, з яких сили ППО збили 38.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці.

«За уточненою інформацією, уночі 21 вересня Російська Федерація завдала чергового масованого ракетного удару по енергетичній, промисловій та цивільній інфраструктурі України 44 крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55 та 6 зенітними керованими ракетами С-300. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії із ППО Сил оборони знищено 38 крилатих ракет», - йдеться в вечірньому зведенні Генштабу.

Читайте також: Командувач Повітряних сил показав, як ППО вночі збивала російські ракети

Загалом ворог завдав 52 ракетних та 44 авіаційних ударів, здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали житлові будинки, цивільні навчальні заклади, медичні заклади, гуртожитки та інша цивільна інфраструктура, зазначили в Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ продовжують наступальні дії на Мелітопольському напрямку, та штурмові на Бахмутському - протягом доби відбулось понад 20 бойових зіткнень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-