Авдіївка зранку двічі зазнала масованого артобстрілу росіян

Авдіївка зранку двічі зазнала масованого артобстрілу росіян

Фото
Укрінформ
У Донецькій області зранку 7 вересня двічі масованого ворожого артобстрілу зазнала Авдіївка.

Про це у Фейсбуці повідомляє Донецька обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

«На Донецькому напрямку росіяни завдали авіаудару по Красногорівці, обстріляли з артилерії Парасковіївку і Єлизаветівку Мар'їнської громади. Зафіксовано поодинокі обстріли Соловйового Очеретинської громади і околиць Курахівської громади. Зранку двічі масованого артобстрілу зазнала Авдіївка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Волноваському напрямку під ворожим вогнем опинилася Вугледарська громада: у Новоукраїнці загинула одна людина, у Богоявленці пошкоджені три будинки.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено сім приватних будинків і одну промислову будівлю. У Торецькій громаді пошкоджено п’ять будинків: чотири у Торецьку і один у селищі Дружба.

На Лисичанському напрямку одна людина загинула і три було поранено у Сіверську. Пошкоджено будинок у Торському Лиманської громади.

Читайте також: Загарбники за добу обстріляли чотири райони Харківщини, є поранені

В ОВА також нагадали, що напередодні росіяни завдали удару по Костянтинівці — поцілили у людний базар. Там загинули 15 цивільних, 22-ох було поранено. Пошкоджено дві багатоповерхівки, аптеку і банк, зруйновано вісім торгових точок.

Як повідомлялося, російська армія за минулу добу, 6 вересня, вбила 17 жителів Донецької області і ще 28 людям завдала поранень.

Фото: Донецька обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-